tuinstudio  MADE BY MIKE
Ontwerp, realisatie en begeleiding

Aanleg en onderhoud

De aanleg, renovatie én het onderhoud van uw tuin wordt door mij als vakkracht uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan allerhande werkzaamheden zoals het plaatsen van een poort, schutting, veranda, de aanleg van kunstgras of sierbestrating, maar ook elektra-werkzaamheden en meer.

De basis voor de aanleg van uw tuin is de door mij, in overleg met de klant, gemaakte ontwerptekening of aan de hand van een tekening of maten die door u als klant zelf wordt aangeleverd. In samenwerking met u wordt de tuin gerealiseerd waarbij u zich helemaal thuis voelt. Ik beschik over grote en kleine machines, waardoor het werk op een efficiënte wijze kan worden gedaan. Dit betreft zowel grondwerk, houtwerk, straatwerk, werk in en rond waterpartijen, als het aanbrengen van tuinverlichting, kunstgras en meer. 

Naast de aanleg, ben ik ook de juiste vakman voor het onderhoud van de tuin. Of dat nu is voor een eenmalige winterbeurt of voor het regulier onderhoud. Ik zorg er voor dat de tuin er mooi en verzorgd uitziet door vakkundig snoeiwerk en zorgvuldige bemesting en verzorging.