tuinstudio  MADE BY MIKE
Ontwerp, realisatie en begeleiding

Welkom bij Made by Mike

Bij Made by Mike bent u aan het juiste adres voor het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en bij het advies van uw tuin.

De kracht van het bedrijf ligt in het verwezenlijken van een doordacht tuinontwerp dat aansluit bij alles waar rekening mee gehouden moet worden, namelijk smaak, wensen, budget en de tijd die men wil besteden aan het onderhoud. Het streven is dat bij ieder budget een tuin naar uw wensen én tevredenheid gerealiseerd kan worden.

Made by Mike is onderscheidend en vernieuwend, omdat van het ontwerp tot aan de uitvoering echt adviserend en begeleidend opgetreden kan worden. Hiermee krijgt u als klant de mogelijkheid om niet alleen kostenbesparend te zijn, maar middels een goede begeleiding zelf meewerkend te zijn in de uitvoering. 

Mijn persoonlijke benadering en korte lijnen dragen bij aan een prettige samenwerking. Daarmee wordt aan uw verwachtingen voldaan.

De visie van Made by Mike is gericht op servicegerichtheid, vakmanschap, professionaliteit en betaalbaarheid.

Als hovenier heb ik, Mike Theunissen, ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen, onderhouden en het ontwerpen van tuinen. Ik kan passend advies en richting geven en wensen omzetten in droomtuinen. Ik werk samen met een aantal regionale leveranciers en hoveniersbedrijven die de werkzaamheden kunnen uitvoeren.  

Ik werk in een brede straal rondom mijn woonplek Mook.


         Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie!