tuinstudio  MADE BY MIKE
Ontwerp, realisatie en begeleiding

Advies en begeleiding

Ik begeleid u als klant bij het onderzoeken van uw wensen en ideeën bij iedere stap naar de realisatie van uw droomtuin.

Heeft u een vraag over onderhoud, straatwerk of beplanting? Ik ben altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Dit advies schept duidelijkheid en geeft richting.

Een apart onderdeel van de begeleiding die ik geef is speciaal voor klanten bedoeld die zelf (geheel of gedeeltelijk) hun tuin willen aanleggen. Ik heb de kennis en de ervaring die u als klant vaak zelf mist en ben daardoor de aangewezen persoon om vakkundig en begeleidend advies te geven bij de praktische uitvoering. Doordat u als klant zelf een deel van de aanleg of het onderhoud voor uw rekening neemt of samen met mij opwerkt, kunt u besparen op de kosten.