tuinstudio  MADE BY MIKE
Ontwerp, realisatie en begeleiding

Ontwerp

Als u uw eigen tuin een bepaald karakter wilt geven, maar het ontbreekt u aan de kennis om het te realiseren, dan kunt u de hulp inroepen van Made by Mike. Samen met uw wensen, die als basis staan voor uw tuin, komen wij samen tot een weloverwogen tuinontwerp voor de aanleg of de renovatie van uw tuin. Een tuin zegt veel over de mensen die er wonen. Daarom vind ik het belangrijk om uw tuin een persoonlijk tintje te geven. Het ontwerp dat ik aflever wordt gemaakt na een bezoek aan uw tuin, het inmeten van de maten en na een gesprek met u als klant waarbij verwachtingen en wensen uitgesproken worden. Tevens streef ik naar een passende aansluiting van de tuin bij het interieur van uw huis. 

Tijdens dat gesprek wordt ook duidelijk wat u wenst wat betreft de functie van uw tuin. Hoe is de samenstelling van het gezin? Wilt uw weinig onderhoud of wilt u juist zelf regelmatig tuinieren?

Daarbij kijk ik uiteraard hoe het zo betaalbaar mogelijk voor u gerealiseerd kan worden, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Met het ontwerp wordt aan de hand van de wensen en mogelijkheden van de klant, samen met het eventuele verlichtings- en beplantingsplan een start gecreëerd om uiteindelijk na de realisatie een tuin te verkrijgen waarbij u zich thuis en prettig voelt.